کتابچه مجموعه سخنرانی‌های «همایش ملی روز آزمایشگاه» منتشر شد

۱۴۰۱/۰۳/۱۱

دانشگاه لرستان، کتابچه مجموعه سخنرانی‌های همایش روز ملی آزمایشگاه را، منتشر کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، کتابچه مجموعه سخنرانی‌های همایش مجازی هفتمین دوره بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه و زادروز حکیم اسماعیل جرجانی را دانشگاه لرستان، منتشر کرد.

امسال، همزمان با روز ملی آزمایشگاه (30 فروردین‌ماه)، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان که ریاست آنرا دکتر علی فرمانی، برعهده دارد میزبان همایش ملی مجازی گرامیداشت این روز، بود.

معاونان پژوهشی، فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از جمله سخنرانان شرکت‌کننده در این همایش ملی بودند.

به گفته‌ی مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، دکتر حسین حاتمی، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در فهرست برترین‌ آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های کشور (وابسته به وزارت علوم)، قرار دارد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان با همکاری وزارت علوم و شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا)، میزبان همایش ملی گرامیداشت روز آزمایشگاه بود.

برای مشاهده کتابچه مجموعه سخنرانی‌های این همایش ملی مجازی، بر روی فایل پیوست این خبر، کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
کتابچه مجموعه سخنرانی های همایش روز ملی آزمایشگاه