کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در جمع منتخب های کشور قرار گرفت

۱۴۰۲/۰۷/۲۲

کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، فریبا نظری­سرنجه، در جمع فعال ترین کارشناسان آزمایشگاهی سال 1401 شبکه آزمایشگاهی فناوری­های راهبردی کشور (کارشناسان منتخب) قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان به نقل از شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور، عملکرد کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی را ارزیابی و فعال ­ترین کارشناسان مراکز آزمایشگاهی در سال 1401 را معرفی کرد.

کارشناسان مراکز آزمایشگاهی نقش موثری در افزایش دقت نتایج آزمون‌ها و بهبود کیفیت و کارآمدی پژوهش‌ها ایفا می‌کنند.

بر همین اساس، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف هدایت، حمایت و ارتقا توانمندی کارشناسان و متخصصان، افزایش بهره‌وری و ایجاد انگیزه و رقابت سالم، هر ساله اقدام به ارزیابی و رتبه‌بندی کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی می‌کند.

این ارزیابی بر اساس شاخص‌هایی همچون کارکرد، مشتری‌مداری و فعالیت شبکه‌ای صورت گرفته است.

علاوه بر معیارهای ذکر شده براساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، شاخص‌هایی همچون میزان کارکرد و درآمدزایی برای آزمایشگاه، مهارت در ارائه خدمات آزمایشگاهی، میزان رضایت مشتریان و چگونگی عملکرد سازمانی کارشناس در آزمایشگاه، در انتخاب کارشناسان مؤثر است.

بر همین اساس، تعداد 27 نفر از کارشناسان فعال­ تر (منتخب) آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری­های راهبردی کشور انتخاب شدند که فریبان نظری سرنجه از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان نیز در رتبه 12 این فهرست 27 نفره قرار گرفت.

۱۴۰۲/۰۷/۲۲ - ۱۳:۴۲