قرارداد همکاری آزمایشگاهی دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان منعقد شد

۱۴۰۱/۱۲/۰۹

قرارداد همکاری بین دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان با موضوع انجام خدمات آزمایشگاهی، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این قرارداد به امضای دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دکتر بهرام رسولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان رسید.

براساس قرارداد، دو طرف در زمینه‌هایی همچون تبادل تجربیات، همکاری در ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، بازدید دانشجویان از آزمایشگاه‌های دو طرف، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مشترک و ... همکاری خواهند داشت.

این قرارداد از نوع درآمدزایی برای دانشگاه لرستان برپایه ارائه خدمات آزمایشگاهی است.

دکتر علی فرمانی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، فعالیت می‌کند.

گسترش قراردادهای کاربردی درآمدزا از جمله اولویت‌های کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۱/۱۲/۰۹ - ۰۸:۳۱