رتبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در چهارمین دوره مسابقات تصویربرداری با نانوسکوپ ARA -AFM

۱۳۹۶/۱۱/۲۵

نتایج چهارمین دوره مسابقات تصویربرداری با نانوسکوپ ARA-AFM ؛ (رتبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان)

شرکت آراپژوهش به منظور توسعه‌ی تحقیق و پژوهش‌های کاربردی در نانوفناوری با استفاده از نانوسکوپ ARA-AFM و ایجاد فضایی پویا و فعال به منظور هم‌افزایی هر چه بیشتر، اقدام به برگزاری چهارمین دوره مسابقات «فعال‌ترین مرکز پژوهشی دارای نانوسکوپ ARA-AFM» در پاییز 96 نمود.

در این دوره از مسابقات، تعداد 90 تصویر از 85 نمونه‌ی مختلف برای مسابقه ارسال شد که در میان آنها، تصاویر و آنالیزهایی در مدهای پیشرفته نظیر (Magnetic Force Microscopy (MFM وجود داشت.

همچنین ارسال 17 مقاله‌ی منتشر شده در مجلات معتبر بین‌المللی ISI، (علمی_ پژوهشی و کنفرانسی) که در آنها از تصاویر و آنالیزهای دستگاه ARA-AFM استفاده شده، به این دوره از مسابقات.

نتایج رتبه‌ها:

اول: دانشگاه فردوسی مشهد؛ آزمایشگاه مرکزی.

دوم: دانشگاه لرستان؛ آزمایشگاه مرکزی.

سوم: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان؛ دانشکده فیزیک؛ آزمایشگاه اپتیک.

مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان: دکتر کیانوش بارانی‌بیرانوند

کارشناس دستگاه تصویربرداری: داریوش میرزایی.

۱۳۹۶/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۰