اخبار

همایش مجازی روز ملی آزمایشگاه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود/ گفتگو با رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۰۱/۲۷

روز 30 فروردین‌ماه به عنوان روز ملی آزمایشگاه و زادروز حکیم اسماعیل جرجانی، است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، به همین مناسبت، به میزبانی دانشگاه لرستان و به صورت مجازی، همایش بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه و گرامیداشت زادروز حکیم جرجانی، در روز 30 فروردین‌ماه، برگزار می‌شود.

در همین رابطه، دکتر علی فرمانی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان و مسئول کمیته برگزاری همایش­ها در انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، با بیان این مقدمه که در ایران با هدف بزرگداشت مقام والای حکیم اسماعیل جرجانی، سی‌ام فروردین‌ماه، مصادف با زادروز او، به‌عنوان روز ملی آزمایشگاه نام‌گذاری شده است؛ از برگزاری بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه در دانشگاه لرستان، به‌صورت مجازی خبر داد.
وی بیان کرد: «این مراسم مهم، حاصل همکاری شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا)، حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان (با محوریت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه) و انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران است».

دکتر فرمانی، توضیح داد: «این مراسم با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان دانشگاه لرستان، مدیران، کارشناسان، شرکت‌ها و فعالان آزمایشگاهی سراسر کشور، صبح سه­شنبه 30 فروردین‌ماه 1401 آغاز خواهد شد و در ادامه در قالب نشستی، سخنرانی‌های دانشمندان و شخصیت‌های بزرگ علمی کشور ارائه می‌شود».

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان تشریح کرد: «این مراسم باتوجه به وضعیت خاص کشور به‌دنبال شروع ویروس کرونا، برای سلامت محققان، به‌طور کامل به‌صورت مجازی برگزار می‌شود».

وی تأکید کرد: «رسالت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان عبارت است از:

1_ توسعه و حمایت علمی از پژوهش­های کارآفرینی و دانش‌بنیان در زمینه روش‌های آنالیز آزمایشگاهی با لحاظ کردن سیاست‌های پژوهشی دانشگاه.

2_ ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فردی دانشجویان و محققان از طریق برگزاری دوره­های آموزش مداوم.

3_ تشویق و حمایت از مشارکت اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه طرح­های آزمایشگاهی.

4_ تربیت کارشناسان علوم آزمایشگاهی مطابق با استانداردهای ملی، بین المللی و دارای بالاترین سطح توانمندی­های علمی و فنی».

دکتر علی فرمانی، تصریح کرد: «آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان می‌تواند در حوزه خلق دانش فنی و گسترش دامنـه‌های علم و فناوری در زمينه آموزش، پژوهش و توانایی تطبيق با تکنولوژی‌های به‌روز دنیا، زمینه‌ی ارتقای ارتباط دانشگاه و صنعت را به ارمغان بیاورد».

گفتنی است همایش بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه، به میزبانی دانشگاه لرستان از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 30 فروردین‌ماه، آغاز می‌شود.

لینک همایش:

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - ۰۸:۲۵