اهمیت میزبانی دانشگاه لرستان در همایش گرامیداشت روز ملی آزمایشگاه و انعکاس اخبار همایش در صفحه اصلی تارنمای وزارت علوم

۱۴۰۱/۰۱/۳۱

روز 30 فروردین‌ماه، روز ملی آزمایشگاه و گرامیداشت زادروز حکیم، اسماعیل جرجانی، نام‌گذاری شده است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، به همین مناسبت، همایش مجازی گرامیداشت روز ملی آزمایشگاه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

اهمیت موضوع از این جهت است که دکتر مهدی اسلام‌پناه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و دو نفر از معاونان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (معاون پژوهشی و معاون فناوری و نوآوری) در این همایش حضور یافتند و سخنرانی کردند.

همچنین از نظر بازتاب خبری و رسانه‌ای، با همکاری اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان و اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خبرهای این همایش در صفحه اصلی تارنمای وزارت علوم، در روز سه‌شنبه، 30 فروردین‌ماه، انعکاس یافت.

همایش مجازی روز ملی آزمایشگاه با سخنرانی دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، آغاز شد و از صبح روز سه‌شنبه تا بعدازظهر همین روز، تداوم داشت.

۱۴۰۱/۰۱/۳۱ - ۲۰:۲۸