تفاهم‌نامه همکاری مشترک آزمایشگاهی بین دانشگاه لرستان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر منعقد شد

۱۴۰۱/۰۹/۲۹

تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه لرستان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تأکید بر فعالیت‌ها و خدمات آزمایشگاهی، به امضای دو طرف رسید.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در راستای گسترش همکاری‌ها، ارتباطات و تعاملات بین‌دانشگاهی داخل کشور، تفاهم‌نامه هممکاری مشترک ارائه خدمات آزمایشگاهی بین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به امضای دو طرف رسید.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان با مدیریت دکتر علی فرمانی، زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، فعالیت می‌کند.

برخی موضوعاتی که دو طرف (دانشگاه لرستان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، درباره آن‌ها به توافق و تفاهم رسیده‌اند به این شرح است:

1_ اعمال تخفیف 25 درصد برای نمونه‌های مورد پذیرش و ارسال شده برای طرفین قرارداد.

2_ برقراری ارتباط با مشتریان جدید برای آزمایشگاه مقصد با روش‌های معمول و مورد تأیید دانشگاه‌های طرفین.

3_ برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی در زمینه آشنایی با تکنیک‌ها و روش‌های جدید آزمایشگاهی، HSE، استاندارد آزمایشگاهی و استانداردسازی آزمایشگاه‌ها.

4_ ارائه مشاوره در زمینه مورد نیاز طرفین از جمله خرید، تعمیر و نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی.

5_ ارائه آموزش‌های مشترک و برگزاری نشست‌های مشترک فنی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی.

6_ تلاش برای برقراری ارتباط با مشتریان جدید برای آزمایشگاه مقصد با روش‌های معمول و مورد تأیید دانشگاه‌های طرفین.

7_ به اشتراک‌گذاری استانداردها، مواد مرجع و مواد کمیاب شیمیایی بین آزمایشگاه‌های طرفین مطابق شیوه‌نامه مورد توافق دو طرف.

و موارد دیگر که در این تفاهم‌نامه، آورده شده است.

۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - ۰۸:۲۲